EENVOUD SIERT

Bij alles wat ik maak ga ik uit van eenvoud. Of ik nou een interieurontwerp maak, iets brei, fotografeer, zit te tekenen, bloemen uit kies voor op de vaas, het maakt niet uit. Ik ga altijd uit van less is more, dat voelt voor mij het prettigst en blijft het langst goed.
kangeroepoot  raindrops quote vogels  interieur

Dit bericht is geplaatst in SIMPLE STYLE en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op EENVOUD SIERT

  1. Jeannine Vanham zegt:

    Perfect, dank je wel.
    Jeannine

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>