AHOY, NIEUWE SITE ONLINE

In januari plaatste ik hier mijn laatste blog, veel te lang geleden. Ik vertelde dat ik het over een andere boeg wil gooien. Het was dus stil en er kwamen weinig foto’s voorbij, toch schreef en schetste ik van alles. Samen met de rest van de familie werkten we aan een nieuw blog. Een blog voor zeilers en landrotten, die houden van eenvoud en natuur.
logo schetsen
De afgelopen weken schreef ik allerlei berichten, probeerde recepten uit en maakte een aantal DIY’s om op 1 april te starten met de nieuwe website, SKIP AHOY.  Uren zaten we achter de computer, tot we vierkante ogen hadden. FaceTime werd meer dan ooit gebruikt om te overleggen met de kinderen die in Groningen wonen. We hadden discussie’s over het logo…. er werden foto’s heen en weer gestuurd, code geschreven en teksten gecontroleerd.
Vandaag, op 1 april is de site online gegaan. Het roer is om!  Het is geen 1 aprilgrap, ga hier maar kijken!
tekening boottas
Het was hard werken om ‘t naar tevredenheid en op tijd af te hebben maar versie 1.0 staat erop. We zijn nieuwsgierig en benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ben er blij mee.  Het is eng om helemaal opnieuw te beginnen, met nul volgers, nog geen reacties en een nieuwe doelgroep. Gelukkig waren we een aantal weken al gestart met Instagram en Facebook zodat we niet helemaal met niets zouden starten.
tekening zeilboot

Of ik hier nog ga bloggen is de vraag. Misschien zo af en toe. Ik blijf gewoon tuinen en interieurs ontwerpen. Wie weet komt de inspiratie en spirit voor het schrijven van tips en ideeën op mijn blog voor LangiusDesign weer terug.

nelleke langius

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *