LINNEN KUSSENS VOOR DE BOOT

Voor ons bootproject kocht ik prachtige linnen stoffen om de banken van de zithoek te bekleden. Meestal als ik iets uitzoek wat ik mooi vind hangt er een prijskaartje aan, zo ook bij deze stof. Na tig keer een rondje over de stoffenmarkt besloot ik toch de knoop door te hakken en de stoffen te kopen.

linnen linnen

Nu de kussens bekleed zijn ben ik er blij mee maar wat was het eng om de schaar in de stof te zetten. Omdat het prijzig was moest het van mezelf, perfect en dat is gelukt. Ik kan niet wachten om het resultaat te zien en te showen. Voorlopig liggen ze nog even thuis want we zijn nog volop aan het schilderen. Het zal je maar gebeuren…  een spetter verf op die mooie blauw-grijze kussens.

linnen linnen

Elk kussen kreeg een andere tint blauw. Gelukkig hield ik van elke kleur een paar kleine stukjes over. De restjes gebruik ik voor kussentjes. Het eerste kussen is inmiddels af, gemaakt van drie kleuren met houten knoopjes die ik nog had liggen. Ik gebruikte alles ook de zelfkant van de stof.

linnen

Zo zie je maar weer, gooi niet te snel iets weg want met restjes maak je de mooiste dingen. De knoopjes en de vulling voor het kussen had ik nog liggen, het lusje voor de knoop maakte ik van een oud kussensloop. Het combineren en zoeken naar de juiste materialen en de details bedenken vind ik het allerleukst. Binnenkort ga ik aan de slag met nog een kussen.

Ben je ondertussen benieuwd naar ons bootproject bekijk en of volg dan ons blog SKIP AHOY.

nelleke langius

2 thoughts on “LINNEN KUSSENS VOOR DE BOOT

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *