Tag Archieven: hotspot

HOTSPOT NIJMEGEN

Gisteren was het een schitterende lentedag, voor Roel perfect motorweer en voor mij een dag dat ik naar buiten moest! Wij combineerden het en we reden naar Nijmegen naar de Waalbanddijk naar het voormalige Honig terrein aan de Waal, waar nu een prachtige hotspot is met veel industriële inspiratie, een broedplaats voor creatieven. Nog volop in ontwikkeling maar wat was het leuk om te zien.

Wéér een goed voorbeeld van hoe je al die leegstaande industrieterreinen in Nederland ook kunt gebruiken. Het is een trekpleister want het was er lekker druk en de horeca die er zit profiteerde er mooi van. De terrasjes zaten vol en er heerst een gezellige sfeer. Een plek om naar toe te gaan, wij gaan zeker nog eens.
hotspot nijmegen hotspot nijmegen on the go nijmegen honig nijmegen hotspot aan de waal hotspot nijmegen

Gepost in ON THE GO | Getagged , , | 1 Reactie

FIJNE HOTSPOT IN AMSTERDAM

Begin december waren wij dus drie dagen in Amsterdam, wij hadden nl. iets te vieren. Ik schreef het al eerder, oud nieuws maar goed toch moet deze hotspot in de Pijp nog wel een plekje op mijn blog. Ik was op zoek naar leuke inleidende zinnen voor dit bericht en kon niets anders verzinnen. Vandaar een beetje oud nieuws!

Een paar dagen voordat we gingen las ik over de verbouwing en opening van het oude Ceintuur Theater tot  Coffee & Coconuts en daar moest en zou ik ook naar toe dus wéér iets op mijn Amsterdamse lijstje.
CT is een enorm pand aan de Ceintuurbaan waar je heerlijk koffie, shakes en lekkers kunt eten. Allemaal vers en verantwoord!
Ik droom altijd van zulke plekken aan deze kant van het land maar op de één of andere manier zijn ze niet te vinden. In Deventer vind ik Brood van Joop dan het beste alternatief, veel kleiner maar ook met de lekkerste koffie en vers gemaakte gezonde broodjes en de juiste sfeer.
ceintuurbaan  on the go coffee and coconuts coffee and coconuts  ceintuurbaan coffee amsterdam  CT

Gepost in ON THE GO | Getagged , | 2 Reacties

CONCEPT STORE EINDHOVEN

Een prachtig oud, leegstaand pand aan de Oudegracht in Utrecht en een bezoek aan Eindhoven tijdens de Dutch Design Week, dat was een jaar geleden, het begin van EINDHOVEN in Utrecht. Een inspirerende concept store vol met mooie producten van aanstormende talenten. Ontwerpers die net beginnen, zelf produceren en nog niet ergens anders hun ontwerpen verkopen.

Afgelopen zaterdag was ik uitgenodigd voor een bloggerslunch, tijdens de lunch vertelden jonge ontwerpers over hun achtergrond, producten, materialen en hoe het allemaal begon. Vier enthousiaste verhalen, mooi om hun passie te zien en te horen.
Dank je wel Tim van de Weerd, Danielle van Lunteren, Andrius Sta en Stehpan Siepermann!
concept store
conceptstore  concept storeeindhoven
eindhoven  eindhoven
eindhoven
DAANdesign  eindhoven
Een conceptstore om in de gaten te houden en regelmatig binnen te lopen. Ben je in Utrecht, ga even langs. Al zou je alleen maar voor een heerlijke kop koffie of thee gaan want dat hebben ze ook!

Gepost in DUTCH DESIGN | Getagged , | 1 Reactie

LUNCHEN IN DEVENTER

In huize Langius hebben we een groepsapp en als er iets belangrijks te melden is begint het berichtje vaak met: JONGENS……
Dit blogbericht wil ik ook beginnen met: JONGENS……..
als je een keer in Deventer bent en je zoekt een leuk adresje om koffie of thee te drinken dan is dit een leuke nieuwe hotspot!

BROOD VAN JOOP, hij zat er al een tijdje maar is sinds vandaag groter met nog meer lekkers! Je kunt er heerlijk biologisch brood halen maar ook de lunch is niet te versmaden èn ze hebben de lekkerste koffie van Deventer.
Bovendien zijn er nu ook leuke accessoires te koop, niet heel veel maar wel zorgvuldig en met smaak geselecteerd.
daily life daily life daily life daily life daily life daily life daily life daily life daily life daily life

Ik ging er vanmiddag even langs en het was een drukte van belang, leuk voor Joop en Ennie. Zeker weten dat het druk blijft, het is leuk, lekker, biologisch en helemaal van deze tijd. Ik waande me echt even in Kopenhagen, daar heb je ook van dit soort leuke tentjes!

Gepost in DAILY LIFE | Getagged , , , | 3 Reacties