exterieur

De ruimte rond je huis, het exterieur, vinden wij net zo belangrijk als je interieur. Uiteindelijk zijn de ‘regels’ die voor binnen gelden ook voor buiten toe te passen. Een goed tuin- of interieurontwerp is de basis van alles. Ook in de tuin wil je je prettig voelen en vooral genieten!

Door de tuin bij je interieur te betrekken vergroot je de leefruimte. Het wordt één geheel. De kracht van Langius Design is om binnen en buiten naadloos in elkaar over te laten lopen.

 

outside  outside  lounge bank  onderhoudsvrij

Al jaren is er het één en ander aan het veranderen in de tuin. De scheiding tussen binnen en buiten is nauwelijks meer te zien. Je ziet buitenkeukens, bad- en doucheruimtes, eethoeken, speelplekken, loungehoeken, dakterrassen, veranda’s, waterpartijen, tuinverlichting, vuurplaatsen en dat allemaal in de tuin.
Graag maken wij een passend tuinontwerp voor je, met oog voor detail. Denk hierbij aan de verlichting, beplantingsplan, waterornamenten, spiegels, buitenkachels, tuinhuisjes, pergola’s etc. Maar vergeet ook de voordeur niet, het visitekaartje van je huis en bedrijf. Met een tuinontwerp van Langius Design ga je 365 dagen per jaar genieten van je buitenruimte.

Pas nog kregen wij een mooi compliment: “We genieten nog elke dag van de tuin! Het tuinontwerp wat je maakte was een schot in de roos!”