exterieur

De ruimte buiten, het exterieur, is net zo belangrijk als de inrichting van je huis. Tegenwoordig zitten we gelukkig weer veel in de tuin, buiten is wéér belangrijk.
Uiteindelijk zijn de ‘regels’ die voor binnen gelden ook in de buitenruimte toe te passen. Ook daar wil je je prettig voelen en vooral genieten. Iedereen beleeft dat weer anders, de één wil er vooral lekker zitten maar de ander wil juist veel planten, vlinders, kleur, vogels etc.

Door de buitenruimte bij je interieur te betrekken vergroot je de leefruimte. Wij van Langius Design vinden het belangrijk om binnen en buiten in elkaar over te laten lopen. Dat buiten past bij binnen maar vooral bij jou wensen. Ook hier gaan we het liefst uit van functioneel, hergebruik, basic, natuurlijk, no nonsense en praktisch. Jaren lang wilde iedereen een onderhoudsvrije tuin, gelukkig verandert dat. Er wordt weer meer aan beplanting gedacht en dat is fijn voor de vogels, vlinders, bijen en andere dieren in onze tuinen.

Om een lang verhaal kort te maken, wij maken graag een ontwerp voor je tuin met oog voor detail, een tuin die past bij je huis, inrichting en jouw tuinwensen.

verlichting in de tuin    beplantingsplan met alliumhouten banken onder platanen  eenjarigen in potten

Pas nog kregen wij een mooi compliment: “We genieten nog elke dag van de tuin! Het tuinontwerp wat je maakte was een schot in de roos!