interieur

De kracht van Langius Design zit ‘m in praktische en no nonsense ontwerpen. De woorden, basic, naturel, doe maar gewoon, hergebruik, creatief, functioneel, handwerk, simpel en handig, zijn ons op het lijf geschreven. Dat zijn altijd de uitgangspunten voor onze ontwerpen en ideeën.

Het belangrijkste wat ons betreft is een goede indeling met de juiste basiskleuren. Daarna voeg je zelf, of met hulp van ons, er een persoonlijke touch aan toe. Een goed plan is de basis, daarna verander je hoogstens nog met kleuraccenten en accessoires. Goed is goed! Dat klinkt simpel maar als alles op de juiste plek staat en de ruimte goed benut is, zul je zien dat het waar is.

verzameling kringloopvondsten styling werkkamer

Een interieur, kleuren en sfeer moeten je een goed gevoel geven. Het belangrijkste is dat jij je er thuis voelt, en dat het duidelijk jou huis is. Je kunt van alles bedenken en heel veel geld uitgeven maar dat werkt niet altijd. Het is ‘t totale plaatje en dat hoeft niet altijd veel te kosten. Je kunt met een aantal goede basiselementen en de juiste accessoires iets moois maken. Anders denken is de kunst. Dat is onze grootste uitdaging, met niet al te veel middelen iets bijzonders neer zetten.

hal met natuurlijke materialen slaapkamer in vakantiewoning

In onze adviezen komen vaak DIY’s voor. Bijvoorbeeld, een standaard kast net even anders, een eigen ontwerp kussen op de bank, een kunstwerk aan de wand, etc. Dat soort ideeën  geven een twist aan je interieur, bovendien zijn de dingen die jezelf maakt, bij de kringloop of op marktplaats vindt, vaak veel waardevoller.  Ben jezelf niet handig, dan kunnen wij je er zeker bij helpen, hij en zij van Langius Design hebben beiden twee gouden rechter handen!

De afgelopen jaren realiseerden we van alles. Soms begonnen we voor opdrachtgevers in de woonkamer en kwam daarna de rest van het huis aan de beurt en tot slot de tuin! We maakten mooie kleuradviezen, veranderden het oubollige interieur van een camper, maakten een plan voor verschillende vakantiehuisjes, tekenden tientallen keukenontwerpen, zelfs boten gaven we een nieuwe look.
We kunnen gerust zeggen dat we van alle markten thuis zijn!