interieur

Wonen is niet altijd hetzelfde; woonwensen veranderen, je huis verandert of je verandert van huis. De betekenis van wonen, is wel voor iedereen hetzelfde. Het is je THUIS!
accessoires binnenkijker

Waar je ook bent, het draait dus allemaal om ‘thuis’ voelen.
Of het nou je woning of je werkplek is, het hotel waar je overnacht, het restaurant waar je graag eet of je camper waar je mee op vakantie gaat.

Het maakt niet uit waar je bent maar je omgeving moet een goed gevoel geven.

hal slaapkamer

Het is ons doel om je te laten genieten van je leefomgeving. Langius Design gaat graag met je ideeën, dromen en woonwensen aan de slag.

Verbouwen, bouwen en inrichten is een proces met veel te nemen beslissingen. De belangrijkste keuzes worden vaak in het beginstadium genomen. Vandaar dat het van belang is om ons, op tijd in te schakelen.

Je huis verkopen, is in deze tijd lastig. Het kan een hoop stress veroorzaken. Een verkoopstyling is wellicht een goed idee. Een ‘buitenstaander’ kijkt anders naar je woning. Graag zetten wij samen met jou de puntjes op de ‘i’.

De afgelopen jaren zijn er veel verschillende projecten gerealiseerd in de omgeving van Deventer maar ook daar buiten.
Kinderkamers, keukenindelingen, kleuradviezen, badkamers, woonkamers, tuinontwerpen, verbouwadvies, walkin closets, boekenkasten, vakantiehuisjes, styling aan huis en zelfs de metamorfose van een camper!
Langius Design gaat altijd voor het mooiste en beste resultaat. Ons werk is herkenbaar als modern, strak, praktisch, creatief, functioneel en basic.