media

Al meerdere malen plaatsten magazines binnenkijkers van ons, in hun bladen. Het begon in 2012 met ons ‘Bounty” buitenhuisje. Een stacaravan aan het Veluwemeer die wij helemaal onder handen hadden genomen. De Noorse ROM 123 en de VT Wonen plaatsten in de zomer van 2012 deze mooie reportage. In 2013 stond er in de duitse Laviva ook een mooi stuk en voor de vierde keer stond onze vakantieplek ook in de Flair, dat was in 2014.
Bovendien kom ik de foto’s nog vaak tegen op verschillende blogs in binnen- en buitenland en op Pinterest worden ze nog regelmatig gepind.
media  media  media  media
Ik werd vaak door allerlei fotografen benaderd voor een binnenkijker in ons woonhuis in Deventer, eigenlijk wilde ik het niet. Toch besloot ik begin 2014, dat ik samen met Jeltje Janmaat nog één keer een mooie reportage wilde maken, dit keer van ons huis. Deze leuke binnenkijker was in de 101woonideeen van november 2014 waren te bewonderen. Bovendien is er ook weer interesse uit de Scandinavische landen.
media  media

Nadat we onze stacaravan in 2012 verkochten, hebben we een oubollige camper volledig gemoderniseerd. Op mijn blog liet ik regelmatig foto’s zien. In 2014 kwam het boek van Caravinity uit,  je raad het vast al…, met daarin o.a. ook onze camper!

De Telegraaf kwam in november 2013 met een paginagroot artikel over woonaccessoires breien en haken met Nelleke in de hoofdrol.

Gelukkig zijn er ook veel magazines, die regelmatig de spullen die ik voor mijn shop Simpel & Leuk maak, plaatsen. De tel van wanneer, in welk blad etc. zijn we een beetje kwijt eerlijk gezegd! Er ligt ondertussen een hele stapel op ons werkblad, Flow, Flair, Buitenleven, VT Wonen, 101 Woondideeën etc.