media

Al meerdere malen plaatsten magazines binnenkijkers van ons, in hun bladen. Het begon in 2012 met ons ‘Bounty” buitenhuisje. Een stacaravan aan het Veluwemeer die wij helemaal onder handen hadden genomen. Van een degelijke stacaravan maakten wij een mooi modern vakantieverblijf.
De Noorse ROM 123 en de VT Wonen plaatsten in de zomer van 2012 deze reportage. In 2013 stond er in de duitse Laviva ook een stuk en voor de vierde keer stond onze vakantieplek ook in de Flair, dat was in 2014.

media  media  media  media

Ik werd vaak door allerlei fotografen benaderd voor een binnenkijker in ons woonhuis in Deventer, eigenlijk wilde ik het niet. Toch besloot ik begin 2014, dat ik samen met Jeltje Janmaat nog één keer een mooie reportage wilde maken, dit keer van ons huis. Deze leuke binnenkijker was in de 101woonideeen van november 2014  te bewonderen.

media  media

Nadat we onze stacaravan in 2012 verkochten, hebben we een oubollige camper volledig gemoderniseerd. Op mijn blog liet ik regelmatig foto’s zien. In 2014 kwam het boek van Caravinity uit,  je raad het vast al…, met daarin o.a. ook onze camper!

De Telegraaf kwam in november 2013 met een paginagroot artikel over woonaccessoires breien en haken met zij van Langius Design in de hoofdrol.

Regelmatig komt de vraag of we met ons nieuwe kleine huisje of onze fijne boot mee willen werken aan een reportage, we hebben besloten om dit niet meer te doen, we willen dit graag voor ons zelf houden. Diegene die ons volgt op instagram ziet genoeg van ons interieur en onze stijl voorbij komen.