Tag Archieven: interieur

NATURELLE INSPIRATIE

Een rustig kleuren pallet, natuurlijke tinten met hier en daar een toefje goud. Al een paar jaar de basis en het kleurenschema in huize Langius.

Verveelt nog steeds niet en er is heel makkelijk een andere natuurlijke kleur aan toe te voegen. Denk aan groen of okergeel voor de winter.

Een goed kleurenplan en een praktische indeling zorgen voor rust. Zo fijn om een interieur te hebben dat klopt en bij je past.
veren  uit de keukenlade kleurinspiratie  eigen werk dmc garen  stilleven

Gepost in INTERIOR INSPIRATION | Getagged , | Plaats een reactie

EVEN BINNENKIJKEN VIA MIJN SNAPSHOTS

Meestal als ik aan het schoonmaken en opruimen ben maak ik ook een aantal snapshots, ik plaats ze op Instagram maar vergeet daardoor hier ook af en toe iets te laten zien. Het was al weer een tijdje geleden…. Even koekeloeren in huize Langius.

snapshots binnenkijken binnenkijken

Gepost in SIMPLE STYLE | Getagged , , | 2 Reacties

KERST SNAPSHOTS

Heel Instagram staat deze dagen vol met kerstinspiratie, zelf plaatste ik ook al het één en ander. Ik vind het leuk om te zien hoe iedereen zijn/haar huis in kerstsfeer brengt. Wij houden van niet te veel toeters en bellen en toch als ik bij sommige mensen de vrolijke gekleurde kerstbomen zie staan vind ik dat erg mooi maar niet voor ons.

Ik maakte een collage van huize Langius in kerstsfeer. Heel basic, veel wit, eenvoudig en rustig. Dit jaar wilde ik voorkomen dat ik vóór oud en nieuw alle kerst spullen al weer in de doos zou stoppen. Door het simpel te houden denk ik dat het gaat lukken.

Het boompje links boven is te koop in de shop. De marmeren schaal rechts vond ik bij de kringloop. De kerstboom op stof bij de eettafel is van Ikea. De krans in het midden is een ijzeren ring die ik met groen en gouddraad bekleedde. Het kerstboompje links onder knipte ik uit een gedroogd blad en het lijstje is een kringloopvondst. De tekening van de mistletoe maakte ik zelf, net als de tekening rechts onder die al weer voor het derde jaar met kerst in een lijst hangt.
kerst

Gepost in INSTA MONDAY | Getagged , , | Plaats een reactie

BINNENKIJKER HUIZE LANGIUS

DANK JULLIE WEL allemaal, voor de leuke reacties op de binnenkijker, bij ons thuis in de 101 Woonideeën van november. Zo leuk om te horen wat iedereen ervan vindt, ik was zelf zeer tevreden met het resultaat, eigenlijk klopte alles. Eén foto van mezelf had ik liever willen wisselen met een andere…maar als dat alles is!

Het was niet de eerste keer dat ik samen met Jeltje Janmaat een binnenkijker deed. In 2011 kwam ze ons buitenhuisje fotograferen aan het Veluwemeer, jullie kennen vast allemaal de foto’s. De reportage hiervan stond in 2012 o.a in de VT Wonen maar ook werden in Scandinavië en Duitsland in verschillende magazines deze beelden geplaatst. Regelmatig kom ik op Pinterest daar nog foto’s van tegen, ze blijven mooi.

Op zo’n shoot-dag worden er enorm veel foto’s geschoten en lang niet alle foto’s worden gebruikt voor de reportage. Jammer als ze nooit getoond worden toch? Daarom laat ik jullie hier nog een aantal zien die de 101 niet haalden. Nog even ongestoord binnen gluren bij ons.
binnenkijker  binnenkijker binnenkijker binnenkijker  binnenkijker
binnenkijker

Gepost in INTERIOR INSPIRATION | Getagged , , | 2 Reacties