interieur

Het is ècht waar, met aandacht wordt alles mooier !’

Ben je niet tevreden met de inrichting van je huis en wil je het graag anders? Vaak helpt het om er met een ‘vreemde’ door heen te lopen. Een buitenstaander ziet je huis anders en kan je op weg helpen naar een mooi eindresultaat.

Wij, van Langius Design, kijken samen met jou, in een kennismakingsgesprek naar je wensen en behoeften. We bepalen hoe we je het beste kunnen helpen, soms is dat met een brainstormsessie aan huis en ga je zelf verder aan de slag. Veel vaker maken we een doordacht plan en ontwerp met oog voor detail voor één of meerdere ruimtes. 

Een ontwerp met eventueel een kleuradvies geeft je een leidraad voor de toekomst. De weg naar een doordacht, slim en vooral mooi eindresultaat. Een inrichting waarbij is nagedacht over de juiste sfeer, kleur en materiaal geeft rust. 

Wij nemen graag de tijd voor een ontwerp en presenteren het plan als we er alles uit gehaald hebben. Vaak wil men in korte tijd het complete plaatje af hebben maar dat is nergens voor nodig. Neem de tijd om er voldoende aandacht aan te besteden, dat doen wij ook. Als de zoektocht langer duurt maak je bewustere keuzes en zijn het meestal blijvers.

Een goed interieur met een persoonlijke touch ontstaat met spullen waar jij blij van wordt, soms nieuw maar heel vaak ook tweedehands, uit de familie of zelfgemaakt.

Ons eigen interieur is praktisch, tijdloos en functioneel met zelfmakers, meubels die lekker zitten, genoeg kastruimte en tweedehands vondsten. Het is basic en naturel met hier en daar wat kleur. Als je op Instagram kijkt dan herken je het bekende Langius-sausje, en zo maken we voor jou ook graag het juiste sausje.