tuin

‘Meer groen in je tuin is niet meer onderhoud.’

De tuin en voordeur zijn in feite het visitekaartje van je huis, ’t is fijn wanneer je thuis komt dat je door een tuin loopt die bij jou en je woning past, een match heeft met de omgeving en de sfeer in huis. De ‘regels’ voor binnen, gelden buiten ook.

Zodra het maar even kan zitten we met z’n allen graag buiten, daarom is een goed plan voor de buitenruimte als je binnen alles voor elkaar hebt, een logisch gevolg.
De tuin is vaak een sluitpost en later aan de beurt, het mooie daarvan is dat je de buitenruimte al een beetje kent. Wat zijn de fijne plekjes voor een terras, welke planten staan er in en hoe is de omgeving. Binnen is klaar dus dan is het tijd voor de tuin en daar heb je vast al over nagedacht.

Toen we zo’n twintig jaar geleden begonnen met het ontwerpen en stylen van de inrichting binnen, hadden we het idee om er tuinontwerp bij te doen, mede omdat het de grote passie is van zij van Langius.
Na een paar jaar bleek dat vanzelf zo te lopen, door eerdere opdrachtgevers werden we gevraagd voor de inrichting van de tuin.
Huis en tuin samen is thuis, een soort van één en één is drie. Hoe mooi is het als je leefomgeving één geheel is, je je thuis voelt, kunt genieten en relaxen zowel binnen als buiten.

De tuin, terras of balkon vergroot de leefruimte. Wij van Langius vinden het belangrijk dat binnen en buiten in elkaar overlopen, er eenheid is en ze een verbinding vormen.
Een buitenruimte passend bij je persoonlijke wensen, de omgeving, je huis en deze tijd.
De laatste jaren veranderd er veel op het gebied van tuinen. Droge zomers, het wordt warmer dus een schaduwterras is minstens zo belangrijk als een zitplek in de zon. De droogte maakt ook dat er anders nagedacht moet worden over beplanting. Wij helpen je graag aan een groene oase.

Ben je tevreden over je tuin maar heb je hulp nodig met licht onderhoud, nieuwe aanplant, een terras stylen, iets anders, wij helpen graag.